Koniec sprzedażyZakończyliśmy działalność – dziękujemy za każde zamówienie i okazane zaufanie
| Skład (INCI) | ocet z jabłek ekologicznych* 5% (*składniki pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych) |
| Kraj pochodzenia | Polska |
| Opakowanie | szkło |
| Problemy zdrowotne | cukrzyca, kaszel | ból gardła, nadciśnienie, nadwaga | otyłość, nieświeży oddech, osłabienie odporności, pękające naczynka l żylaki, podwyższony cholesterol, trądzik, zaparcia, zgaga l refluks |
| Rodzaj produktu | wegetariański, wegański, ekologiczny, bez glutenu, bez konserwantów |
Niefiltrowany i niepasteryzowany otrzymywany jest naturalną drogą, biologicznej fermentacji octowej, ekologicznego jabłkowego wina. Mętny kolor i osad to zaleta octu jabłkowego, bowiem wskazuje na jego naturalne pochodzenie. Produkt posiada charakterystyczny, lekko bursztynowy kolor i przyjemny jabłkowy zapach.
Regularne spożywanie octu jabłkowego pomaga w regulacji poziomu kwasu solnego w organizmie. Ocet jabłkowy zawiera naturalne i cenne składniki np. potas, wapń, żelazo, pektyny, enzymy, likopen, bioflawonoidy i beta karoten, który zwalcza wolne rodniki. Obecność flawonoidów pomaga w lepszym przyswajaniu witaminy C w organizmie. Można stosować go jako dodatek do potraw, sałatek, surówek oraz naturalny konserwant.
Ocet jabłkowy można spożywać codziennie pijąc go w proporcjach jedna łyżka na szklankę wody lub spożywać jako dodatek do dań, sałatek, zup czy sosów.
Brak opinii. Dodaj opinię
Możesz zostawić tylko 1 recenzji dla tego produktu
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@