Pusto
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Żywy niefiltrowany ocet jabłkowy 700ml Bio Naturo
Skład (INCI) | ocet z jabłek ekologicznych* 5% (*składniki pochodzące z certyfikowanych upraw ekologicznych) |
Kraj pochodzenia | Polska |
Opakowanie | szkło |
Problemy zdrowotne | cukrzyca, kaszel | ból gardła, nadciśnienie, nadwaga | otyłość, nieświeży oddech, osłabienie odporności, pękające naczynka l żylaki, podwyższony cholesterol, trądzik, zaparcia, zgaga l refluks |
Rodzaj produktu | wegetariański, wegański, ekologiczny, bez glutenu, bez konserwantów |
Niefiltrowany i niepasteryzowany otrzymywany jest naturalną drogą, biologicznej fermentacji octowej, ekologicznego jabłkowego wina. Mętny kolor i osad to zaleta octu jabłkowego, bowiem wskazuje na jego naturalne pochodzenie. Produkt posiada charakterystyczny, lekko bursztynowy kolor i przyjemny jabłkowy zapach.
Regularne spożywanie octu jabłkowego pomaga w regulacji poziomu kwasu solnego w organizmie. Ocet jabłkowy zawiera naturalne i cenne składniki np. potas, wapń, żelazo, pektyny, enzymy, likopen, bioflawonoidy i beta karoten, który zwalcza wolne rodniki. Obecność flawonoidów pomaga w lepszym przyswajaniu witaminy C w organizmie. Można stosować go jako dodatek do potraw, sałatek, surówek oraz naturalny konserwant.
Ocet jabłkowy można spożywać codziennie pijąc go w proporcjach jedna łyżka na szklankę wody lub spożywać jako dodatek do dań, sałatek, zup czy sosów.
Brak opinii. Dodaj opinię
Niefiltrowany ocet jabłkowy wykazuje wiele właściwości zdrowotnych.
Podaj imię
Podaj adres e-mail
Napisz opinię
Obsługiwane typy plików: jpg, jpeg, png, gif. Max: 8 MB
Możesz zostawić tylko 1 recenzji dla tego produktu
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@